zaterdag 22 september 2012

Event: Lifestyle business @ Westcord Fashion Hotel

Donderdagavond 20 september werd het Lifestyle Business Autumn event georganiseerd door initiatiefnemer Lifestyle Business Club.

De bedoeling van dit event is het overbrengen van nieuwe, kleinschalige bedrijven en merken aan geïnteresseerden en jonge ondernemers in de lifestyle/modewereld. Een must-do is in ieder geval het op zak hebben van je visite kaartje, er wordt namelijk veelvuldig naar gevraagd en daarnaast is het ook nog eens de ideale gespreks-starter;)

Kleinschalig, maar gezellig event waar het draait om innovatieve, vernieuwende merken en one-man businesses die zichzelf presenteren.

Enkele producten die mij zijn bijgebleven:

TeaforTé: Een succescvol thee-bedrijf, overgevlogen uit de VS en klaar om Nederland te veroveren met zijn heerlijke verse thee in combinatie met de mooiste mokken, thee-kannen in stijlvolle designs. Het bedrijf wordt hier vertegenwoordigd door Douwe Egberts, dus een goede benadering van de doelgroep staat zeker vast! Ik ben het bekende piramide-zakje al eens tegengekomen tijdens een bezoek aan Vlieland en ik moet zeggen dat het zeer goed smaakte. 

Natuurlijk kon ik het niet laten mijn gigantische thee collectie uit te breiden na een bezoek aan dit event en enkele woorden gewisseld te hebben met de mannen (ja mannen!) achter het merk.
'Cucumber mint' en Honey Yuva' it is! 



Naast deze geweldige thee-stand waren er natuurlijk ook andere energieke ondernemers die we even langs moesten gaan om hun producten te bekijken.

Carat23 is een tassen/accessoire merk gericht op enkel heren. Zij hanteren duidelijk een filosofie van 'less is more' en dat is terug te zien in de strakke, stijlvolle tassen, laptopcases en accessoires. in mijn optiek is het de bedoeling om mannen meer tassen te laten dragen en dit aantrekkelijk te maken door hun speciaal ontwikkelde 'smart' bag. Ik heb al wat BN-ers via het net gespot die enthousiast waren over het gebruik van deze tas! En dan met name voetballers.. Kijk hier naar de website


Ook erg fijne shawls gespot van het merk Luxury for Love. Kleurrijke shawls met dubbele print aan beide zijden. Ook zijn er tassen en kleding in de collecties te vinden, alles in beachstijl en kleurrijke materialen.. 



Al met al, een leuke en inspirerend event op lifestyle/ fashion gebied! Leuke ideeën opgedaan, mensen ontmoet en natuurlijk een klein nipje champagne genomen.. (Hoort erbij..) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten