zondag 9 september 2012

LXRY Weekend in Noordwijk

Het is al een paar weken geleden, maar door alle hectiek, verhuizingen etc.. ben ik er nog niet aan toe gekomen mijn impressies van dit event te delen..

2 kaartjes hadden we bemachtigd voor de VIP night tijdens het LRY weekend in hotel Huis ter Duin.
Het vroegere steevaste hotel van de Oranje's en daarnaast bekend om zijn te dure suites, luxueze inrichting en prachtige locatie aan het strand van Noordwijk.

Ideale locatie dus voor een zomerse editie van de Miljonair fair. Want dat is eigenlijk de bedoeling en het concept van zo'n weekend. Tevens georganiseerd door LXRY masters, voorheen dus de welbekende 'Miljonair fair' .

Het idee achter dit weekend is het organiseren van zoveel mogelijk workshops, events, bijeenkomsten en borrels met allen het oog op luxe, gadgets, champagne en mode.
Het publiek? CEO's, levensgenieters, fashionista's, netwerkers, ondernemers, topsporters, de media en vele anderen... 
Het weekend is verdeeld in verschillende events, die vrij toegankelijk zijn, of alleen op uitnodiging bezocht kunnen worden. 

Geen ontkomen aan een heerlijk 'drupje'.


Op vrijdag stond het event in het teken van Fashion. Met als klapper de 'Best dressed award' op initiatief van Jackie Magazine. De gelukkige en zeer goed geklede winnares van deze award, Winonah de Jong, mag deze eervolle vermelding een jaar lang bij zich dragen.. Hmm. Helaas zijn alleen BN'ers geselecteerd voor deze eer, maar toch is het een bijzonder goede keuze!
De award werdt overgedragen door Lieke van Lexmond, winnares van vorig jaar. Overigens ook een zeer goed geklede vrouw.

Winonah de Jong. Best dressed!


Wij hebben ons op zaterdagavond naar Noordwijk begeven voor de  'Club night' die in het teken stond van vooral Champagne, cocktails, modeshows en dressed up people.
Met als dresscode 'Studio 54' weet je enigzins al dat je een avond vol glitter & glamour tegemoet gaat en dit vermoeden wordt geheel bevestigd bij de eerste slok prosecco die je in de handen wordt gedrukt door een glitterachtige hostess. Het pronkstuk van de avond was toch wel de fashion show, by Jaguar Creations. Een ruime zaal met veel zit-en hang gelegenheden, gehost door Neerlands monument Marijke Helwegen.

Al met al, een leuke avond om je eens lekker in luxe en vooral champagne onder te dompelen.
Voor even dan..  Daarna weer back to reality!

Ruimte en champagne tijdens de fashion show in overvloed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten