zaterdag 27 oktober 2012

Coming soon: Mincfashion!

Het is bijna zover... Mincfashion zal 15 november haar digitale deuren openen !

Vele vrienden en bekenden zijn al op de hoogte, maar officieel is het namens onze eigen personen niet bekend gemaakt.
Nu kunnen we met trots een mix van onze passie en talenten laten zien, allen bij elkaar gevoegd en uitgegroeid tot een prachtige webshop met een assortiment 'to die for'.

Door onze reizen, bezoeken aan beurzen en enorme interesse voor mode hebben we een selectie kunnen maken uit tassen van unieke merken en leveranciers die kwaliteit en exclusiviteit kunnen waarborgen!

Daarnaast zullen we een unieke positie in de markt proberen te veroveren door het aanbieden van enkel lederen tassen en accessoires, geïnspireerd op bekende ontwerpers in combinatie met de meest trendy modellen van het seizoen.


Enkele musthaves van Minc..


We hebben erg veel aandacht en tijd gestoken in het ontwerp van onze website en het uiteindelijke realisatie-proces. Door de samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van E-Commerce hebben we onze wensen qua lay-out en navigatie tot een werkelijkheid kunnen brengen!

Natuurlijk vergt het opstarten van een webshop, het inkopen van de juiste producten en het maken van een realistisch businessplan veel tijd in beslag. Naast een fulltime baan laat dit uiteraard wat langer op zicht wachten, maar het is de moeite waard! 



Minc @ the office..

Zolang je van je passie je werk kan maken, blijf je de energie houden die het verdiend. Door geen deadlines te stellen, maar alles in de juiste volgorde af te werken zorg je dat je overal de juiste beslissingen kan maken en elke kwestie met aandacht kan behandelen! 

We gaan een spannende en nieuwe tijd tegemoet.. Naast het feit wij elkaar bijna een jaar kennen, hebben we vrij snel een bedrijf opgezet om onze passies te combineren en de daarbij horende dromen uit te laten komen. 

Op dit moment zijn we druk bezig met de 'finishing touch' van Mincfashion. De laatste fotografie, het schrijven van teksten, het brainstormen wat betreft marketing.. Deze werkzaamheden geven ons alleen maar meer energie om naar 15 november toe te werken! Binnen enkele dagen gaat de eerste nieuwsbrief de deur uit met interessante updates over Mincfashion en de naderende lancering.




Schrijf je HIER dus nog even snel in om ook op de hoogte te blijven;)

O ja, volg ons op Facebook, Twitter en Instagram om niets te missen van ons prachtige assortiment..

Vragen? Mail me gerust!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten