donderdag 4 oktober 2012

Sample sales en zuinigheid..


Oktober is een rare maand.. Het klimaat weet niet of er nu regen of zonneschijn moet komen, het is tenslotte zomer/herfst en deze twee seizoenen kunnen in Nederland nogal van elkaar verschillen.
Met als resultaat dat begin deze week nog best lekker terrasweer was, maar ik gisteren snotje-verkouden een kop soep op de bank naar binnen heb gewerkt terwijl de wind aardig hard door de bomen woei..

Daarnaast is Oktober een maand van zuinigheid. De meesten om ons heen komen net terug van vakantie, hebben een wintersport geboekt, of zijn zichzelf te buiten gegaan in eigen land met shoppen, terrasjes pakken en ‘what not’.
Het is echter wel slim om voor deze maand een kleine buffer achter de hand te houden, aangezien hij vol zit met sample sales, speciale sales en extra korting-koopavonden. De labels willen van hun voorraad af en dit is de ideale manier om ook consumenten te verblijden met een leuk, hip item tegen een best wel gereduceerd prijsje..

Ik heb dus afgelopen zondag cheap (nou ja, cheap) designer items kunnen scoren tijdens de Vintage Sale van Danie Bles, maar ook mijn modebudget raakt een keer op. Vooral als je net bent gaan samenwonen én startende ondernemer bent!
Ik sla, hoe moeilijk ook, de sample sales maar even over..
Hoewel.. Heel misschien zondag toch nog even langs het WFC voor de ‘Fashion Days’!

Voor de geïnteresseerden:







Helaas zijn die van Avalon, Phard en Anthony Morato net geweest..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten