maandag 1 oktober 2012

Event: Designer vintage shoppen ByDanie @ Harbour Club


Gisteren last minute even snel een bezoek gebracht aan de designer vintage sale, georganiseerd door styliste Danie Bles.
Dit evenement vond plaats in de Harbour Club, Amsterdam en bestaat uit 2 dagen heerlijk struinen, inspireren etc. door de goedgevulde kledingrekken.
Met de nadruk op goedgevuld.. Bij aankomst sloten we teleurgesteld aan in de lange rij mensen die ook niet konden wachten op een portie vintage/designer shoppen en verwachtten eigenlijk niets anders dan lege rekken en een paar overgebleven items in de maten 3 x XL. Niets was echter minder waar. Na de entree van €3,50 keurig betaald te hebben konden we onze slag slaan om de nog steeds aanwezige trendy designer items te bekijken, passen en uiteindelijk te kopen..

Vespa's bij de Harbour club


Dit was editie #2, na een zeer succesvolle eerste editie. Deze keer was het niet alleen fashion, maar ook beauty-en gadget geeks konden hun lol niet op. Nieuwe, innovatieve producten zoals colorswitch IPhone-covers, leuke sieraden en gorgeous make-up waren er ook te vinden. Enkele designer namen die ik regelmatig op de kledinglabels heb gespot zijn: Missoni, Prada, Dante 6, Day, Patrizia Pepe, Citizens of Humanity, Marc Jacobs etc, etc.. Vaak met heerlijke prijzen en goede designs.
De ‘Isabe Marant’ look a like jasjes waren ook te zien na goed zoeken, evenals de studded jackets en tops die allen door grijpgrage fashionistas snel zijn meegenomen.

Klaar voor de Sale.



Ik heb zelf een erg leuke coating-jeans van Citizen of Humanity gescoord. Later kwam ik nog een tuniek tegen van het label ‘Day Birger et Mikkelsen’ en mijn aankopen voor die dag waren weer gedaan.. Als afsluiter van de succesvolle middag tussen de gezellige, kletsende modemeisjes/mannen een heerlijk glas prosecco gedronken onder het genot van biologische ‘bites’ zoals gemengde noten en gedroogde vruchten die zelfs konden worden meegenomen in de speciaal voor Danie ontworpen ‘organic paper bags’.

Hmm.. ook de tassen waren volop aanwezig! (Photo:ByDanie.nl)


Al met al, een event waar uitermate veel zorg en tijd in is gestoken met behulp van Danie’s enorme netwerk van BN-ers en andere mensen waar je qua organisatie wel wat aan hebt.
Het leuke is, een deel van de opbrengst wordt ook nog eens gedoneerd aan de ‘Make a wish’ foundation. De foundation die wensen vervult van ongeneeslijk zieke kinderen om ze zo de kracht te geven om te vechten en even hun ziekte te vergeten.

Kijk hier op Danie's site voor een uitgebreid verslag en een 'best-dressed' contest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten