zondag 21 oktober 2012

Life after football.. Voor de niet-voetballers: Netwerken en borrelen

Vorige week hebben we namens Mincfashion (ja onze eerste EIGEN webshop) een bezoek gebracht aan het evenement 'Life after football'. Georganiseerd door het gelijknamige magazine, gepresenteerd in het stoere, prachtige Gashouder pand nabij de Westergasfabriek.

Life after Football is een magazine voor.. Juist. (ex) prof voetballers met een voorliefde in stijl, luxe, fashion en andere heerlijke dingen in het leven wat zij zich prima kunnen veroorloven.
De gedachte achter dit event is het samenbrengen van de gerichte doelgroep en ondernemers uit de voetbal- en luxe branche. Tezamen borrelen en netwerken zij wat af, onder het genot van Piper-Heidsieck champagne, home-made sushi en mini-cupcakes van de Cupcake girls.

Aandacht voor elk detail en volop luxe aanbod. Dat is de eerste impressie bij het binnenstappen van het pand. In een cirkel-vorm zijn alle stands mooi uitgelicht en kan je hier een prima route inplannen om al het mooie, maar voor ons burgers onbereikbare te bekijken.

Kwamen we ook nog tegen.. ai, ai..


De stands: 'Just to name a few': Gassan Diamonds, Eric Kuster interior, Mercedes-Benz. Total Body Scans etc..
Fijn om te zien dat de mens nog steeds behoefte heeft aan luxe. Dat is bij deze dus in het kwadraat bevestigd.
Wij hadden nog even niet de behoefte aan een full body-scan, op maat gemaakte boxspring met uitschuifbare plasma tv en automatische gordijnen, of een cabriolet voor erbij, dus hebben we ons gericht op het ondernemersdebat van LAF redacteur en oprichter Regili Brink, Gassan directeur Benno Leeser, Martin Hegeman van Mercedes en VIP interior stylist Eric Kuster.



Zakenmannen die met volle passie en energie hun onderneming keer op keer onder de aandacht weten te brengen en overspoelen van inspiraties. Eventuele samenwerkingen werden besproken, evenals onderling gelach. Rustig maar interessant debat dus.


O ja, ik had de eer om onze eigen Céline inspired bag te dragen.. Zo trots!
Binnenkort dus bij ons verkrijgbaar via Mincfashion.nl.
De verwachte lancering is op 15 november, dus noteer deze datum en neem een kijkje!
Binnenkort meer..




Geen opmerkingen:

Een reactie posten