vrijdag 23 november 2012

Impressie Mincfashion's lancering!

Inmiddels is het alweer een week geleden dat we onze webshop Mincfashion hebben gelanceerd en zijn we weer gewend aan het drukke, normale leven. Nou ja, normaal.. Nu is het een kwestie van marketing inplannen, acties bedenken en het zo up-to-date mogelijk houden van je assortiment.

De eerste samenwerkingen zijn een feit. Deze week heeft modewebsite fashionjunk.nl een erg leuk artikel geplaatst over Mincfashion. Ter introductie krijgt iedere bezoeker een leuke korting op zijn/ haar bestelling. De korting is slechts een week geldig, dus fashionista's moeten snel zijn;) Het gehele artikel is te lezen op www.fashionjunk.nl.
Tevens staan er nog vele andere leuke samenwerkingen op de planning waarbij we proberen het idee achter Minc duidelijk proberen te maken inclusief een beeld scheppen van ons prachtige assortiment waar we nog steeds enorm trots op zijn. 
Ja, het ruikt nog steeds naar een leerlooijerij als de voorraadkamer wordt betreden en nee, we zijn het nog lang niet zat;)

Ik draag mijn Céline inspired bag, oftewel Jullieta genoemd op onze site, nog steeds met plezier. Naast mij nu ook een paar andere mode- en stijlbewuste dames! Dat is uiteindelijk het doel van Minc. Vrouwen plezieren met mooie, stijlvolle, maar vooral kwalitatieve producten. Leder heeft een lange levensduur als grote positieve eigenschap, maar daarnaast wordt het item na enig gebruik alleen maar mooier in zijn uitstraling, alsmede gebruikersvriendelijkheid.

Genoeg verkooppraat, we hebben natuurlijk ook genoten van alle fijne en positieve reacties die vanaf 15 november onze kant op kwamen. Naast het feit wij zojuist een nieuw appartement hebben betreden, was  er ook zeker een reden tot feestje naar aanleiding van Minc's livegang.

2 redenen voor 1 groot feest.

Mincfashion cupcakes, made by Dunya's taartenatelier
Vele prachtige boeketten
White flowers
De sint was aangekomen en heeft zijn lekkernijen achtergelaten.. Niet erg!

Het huis ruikt nog steeds naar bloemetjes en de wijn/champagne voorraad is nog lang niet op. Het wachten werd beloond, ook voor de vele geïnteresseerden die niet konden wachten het ontwerp van de site te bewonderen.

Ik neem nog een pepernootje..

Keep u updated!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten