maandag 19 november 2012

The days after.. Mincfashion's launch!


Het is nu enkele dagen geleden dat wij een belangrijk hoogtepunt op ons to-do lijstje hebben afgevinkt. De langverwachte lancering van Mincfashion was eindelijk een feit.
Na vele voorbereidingen in de avonduren en weekenden kunnen we enorm trots zijn op het resultaat. We hebben ontzettend veel positieve en fijne reacties gekregen nadat de site op donderdag 15 november zijn digitale deuren heeft geopend. Nu is het essentieel om Mincfashion onder haar doelgroep bekend en vooral gewild in producten te maken!

De eerste samenwerking is een feit, Chloë, succesvol blogster van fashionistachloe.nl heeft een prachtige outfitpost geplaatst met de erg fijne ‘Casale’ bag.
Deze tas is geïnspireerd op de welbekende ‘Chain bag’ van Stella McCartney. Erg mooi, een absolute musthave en gelimiteerd verkrijgbaar bij Minc..

Prachtige outfit in combinatie met de 'casale' bag..




Hoe vier je eigenlijk de opening van een online store? Nee, we hebben geen champagne fles tegen het scherm gegooid. Best zonde. Wel ‘Mincfashion cupcakes’ laten maken en een nipje champagne genomen met genodigden. Het is een vraag die velen ons hebben gesteld, maar waar we niet direct een pasklaar antwoord op hebben kunnen geven. Natuurlijk wil je de opening vieren.. Een echte reden om te vieren vinden wij echter het succes van Mincfashion. Dat wij onze passie, motivatie en prachtige producten kunnen delen met de rest van Nederland. Daarom werken we nog even keihard door en laten we het jullie weten wanneer het echt een reden is voor een feestje;) Ondernemen is doorzetten, de vraag van je klant kunnen beantwoorden, maar vooral de markt verkennen en bedienen!

Vanille cupcakes.. De lekkerste!


Deze beauty komt weer op voorraad!


Hou de site van Mincfashion in de gaten voor verwachte acties en give-aways;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten