zondag 4 november 2012

Update by Minc!



Onze eerste echte nieuwsbrief is de deur uit! 
Gemist? Schrijf je hier dan nog even in..

Ondertussen zijn we aanbeland in de laatste spannende, maar vooral energieke weken voor lancering.

Fotograferen, marketing strategieën uitwerken, brainstormen over leuke ideeën.. Maar daarnaast ook zeker genieten! Aangezien wij zogezegd partners in 'business, love & crime' zijn, is het belangrijk je soms even af te zonderen van alle hectiek..




Wijnproeverij, borrelen en genieten..


Back to reality.. Naast al het geborrel, genot en sociale bezigheden, komt het besef steeds dichterbij. Het fenomeen waar we maandenlang keihard voor hebben gewerkt in veelal avonduren, weekenden en tijdens onze reizen in Europa, zal volgende week de langverwachte entree in de digitale wereld maken.


Trots als een pauw zijn we.. Telkens wanneer het scherm van onze websitebouwer de admin toont, waarop vervolgens TOP secret doorgeklikt kan worden naar onze website.

Via de URL toont de shop de melding 'under construction' en is deze nog totaal onzichtbaar voor de buitenwereld.

De 'finishing ups' worden deze week afgerond, alsmede de laatste toevoeging aan ons assortiment.

Zoals we eerder via Facebook hebben vermeld: 'Save the best for last'.. 


Pastel kleuren in soepel kalfsleder..




Natuurlijk bestaat het totale assortiment van Mincfashion uit geselecteerde lederen 'musthaves' die allen geïnspireerd zijn op populaire ontwerpen van hedendaagse designers, toch kunnen we niet wachten op de modellen van onze laatste levering.. Omdat Mincfashion als een van de eerste webshops de eer krijgt dit prachtige, exclusieve merk te verkopen, maar ook omdat de items van het mooiste leer vervaardigd zijn en daarbij erg fijne details bezitten.


We houden het nog even geheim, maar de steekwoorden 'Danish design, Exclusive, Snake-Leather prints & Trendy', zullen zeker van toepassing zijn op dit nieuwe label!


Stay tuned;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten