dinsdag 11 december 2012

Trends.. 24/7

Respect voor de stylistes.
Een gevoel voor stijl heb je, of je hebt het niet.
Daarbij komt dat het vak van stylistes naar mijn idee vaak hevig onderschat wordt. Neem nu Chantal Bles, bekend styliste van vele 'The Voice' figuren. Het is in mijn definitie een combinatie van huidige trends vertalen naar een draagbare outfit die vervolgens naadloos aan moet sluiten op de betreffende persoon.

Moeilijk, maar niet onmogelijk. Daarnaast kunnen er natuurlijk missers gemaakt worden, zoals vele schoenmakers weleens van hun leest afwijken. Tja, in de showbusiness wordt je dan vervolgens keihard afgekraakt op Twitter, Facebook, of welke vorm van social media dan ook.

Vorige week heb ik een bezoek gebracht aan Lonneke van StyleMyDay. Kleine details van dit bezoek zijn terug te lezen in mijn vorige post, maar het uiteindelijke verslag en bedoeling van mijn bezoek zal binnenkort te zien zijn op mincfashion.nl.
Ook zij bezit de gave van het styling vak en definieert alleen haar eigen stijl via de website. Hedendaagse bekende, maar ook on-ontdekte trends die nog door de 'early adaptors' opgepakt moeten worden.

Inspiratie genoeg te vinden in het styling vak dus! Echter, het moet je gevoel en passie zijn, wil dit tot een daverend succes en volle waardering uitgroeien. 
Ik noem mezelf dus zeker geen stylist, maar probeer wel dagelijks alle trends in de roerende tassen-wereld op te pikken. Van je passie moet je je werk maken. Wat wij met Mincfashion dus precies hebben gerealiseerd;)

Bij Mincfashion willen we stijlvolle, hedendaagse, exclusieve modellen aanbieden die geïnspireerd zijn op zowel bekende als onbekende items. Gelukkig is de wereld tegenwoordig zo klein en is er op elk media-kanaal inspiratie genoeg te vinden! En.. met geluk zelfs op straat of bij de plaatselijke supermarkt. Trends volgen? Houd je ogen en oren open en sluit ze alleen bij slaap. (Droom er dan maar over;))

Onderstaand enkele inspiratie beelden van Minc:

Grote shoppers.. Rechts de 'Lieve'shopper by Mincfashion

Ontwerpster Hellen van Rees met een wikkelriem. Rechts, de 'Ana' belt by Mincfashion


Céline luggage tote. Midden: 'Jullietta' bag by Mincfashion

Geen opmerkingen:

Een reactie posten