woensdag 9 maart 2011

Things to do in March

Dining

De Restaurantweek is de ideale manier om voor een leuke prijs bij de beste restaurants een 3 gangen diner te bestellen! Deze week is denk ik het meest succesvolle culi-evenement van dit moment. In Nederland wordt het voor de 8e keer en in België voor de 7e keer georganiseerd. In totaal doen er 1750 restaurants mee en kunnen ongeveer 300.000 mensen een hapje eten. Voor 27,50 euro kan je genieten van een driegangendiner en voor 22,50 van een lunch van drie gangen. Er zijn zo’n 50 restaurants met één of meer Michelinsterren die meedoen aan de Restaurantweek. Deze mogen 10 euro extra rekenen. Een voorlopige lijst van deelnemende restaurants in Nederland is te bekijken op restaurantweek.nl. Wees snel met reserveren, want vol = dus echt vol!



Een paar aanraders hier in de buurt:

  • Het oude politiebureau te Ede
Internationale keuken, ook mogelijkheid tot het eten van tapas in speciale tapas café.

  • ’t Gesprek te Wageningen
Dineren in een huiselijke sfeer, seizoensgebonden kaart uit de Hollandse keuken.

  • De Lunterse boer te Lunteren
Franse keuken. Ongedwongen dineren in een sfeervolle omgeving

  • De rijkskamer te Bennekom
Franse en Mediterrane keuken met klassieke vlees en vis gerechten en wisselende vegetarische.

Movies

Dinsdag 8 maart ging de langverwachte film dan eindelijk landelijk in première! In Amsterdam was de cast uiteraard zelf aanwezig om de film te promoten in het Delamar theater, maar in de overige uitverkochte zalen in de Nederlandse bioscopen konden de trouwe Gooische Vrouwen kijkers onder het mom ‘Ladies night’ ook genieten van de film. De serie was al een grote hit en trok ontzettend veel kijkers die maar wat nieuwsgierig waren naar de dagelijkse trouble in het Gooi van Willemijn, Cheryl, Anouk en Claire.
RTL 8 zendt sinds kort alle afleveringen uit van de serie zodat we helemaal in de sfeer komen voor we de film zien.
Linda de Mol, Susan Visser en Tjitske Reidinga tijdens de premiére in het Delamar theater(Photo:Elsevier)

De serie, een idee van hoofdrolspeelster Linda de Mol, gaat over het turbulente leven van vier vrouwen in het Gooi. Na vijf succesvolle seizoenen, waarmee de makers zelfs een Televizierring in de wacht sleepten, hebben de dames hun parelkettingen aan de wilgen gehangen. Gelukkig voor de liefhebbers gaan de dagelijkse beslommeringen nu verder op het witte doek. In de film gaan de vier vriendinnen op vakantie en ontdekken ze de waarde van vriendschap.
Naast de Gooische Vrouwen zelf en de vaste cast zoals Alex Klaassen, Peter Paul Möller en anderen, hebben andere bekende Nederlanders een gastrol weten te bemachtigen, onder wie René Froger, Loes Luca, Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Paul Groot.

Fashion
Oke, dit is dan wel de agenda van maart, maar dit event moet eigenlijk nu al aangekondigd worden.. THE FASHION LISST, Europa’s grootste Sample & Stock sale opent 1, 2 en 3 april a.s. haar deuren in de Amsterdamse RAI.

Het event waar je leuke en normaal aardig prijzige labels zoals Prps, Tod’s Gucci, Balenciaga Valentino, DKNY, Christian Louboutin en vele anderen, voor een wel heel erg aantrekkelijk prijsje kunt veroveren. Topmerken geven tot wel 90% korting!

Tijdens het ongegeneerd shoppen van deze merken kun je onbeperkt genieten van spectaculaire fashionshows onder de choreografie & expertise van catwalk-diva Mariana Verkerk. En dit alles terwijl je lustig sipt van een heerlijke cocktailspecial, bereidt door de Fabulous Shaker Boys.
Styletoday.nl is mediapartner van The Fashion Lisst, hou daarom deze site in de gaten voor speciale kortingsacties en meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten